Lumon parveke- ja terassilasitukset

Millainen olisi unelmiesi terassi tai parveke?

Miltä kuulostaisi, jos voisit nauttia terassistasi tai parvekkeestasi säällä kuin säällä? Voisit ihailla maisemia tai kattaa kahvipöydän riippumatta siitä, sataako taivaalta vettä tai lunta. Voisit nauttia mukavasti ympäröivän luonnon kauneudesta vuodenajasta riippumatta. 

Lasitetulla terassilla tai parvekkeella sinun ei tarvitse murehtia siitepölystä, hyönteisistä, lehdistä tai lumikinoksista. Ei tarvitse peittää huonekaluja talveksi, siirtää kalusteita sisälle sateensuojaan tai muuttaa suunnitelmiasi Suomen vaihtelevan sään takia.

Lasitukset tuovat lukuisia uusia käyttömahdollisuuksia parvekkeelle tai terassille.

Juuri sinun näköinen terassi tai parveke

Parvekelasitus ja lasitettu terassi antavat lisää viihtyisää asuintilaa, joka on helppo sisustaa omaa makua vastaavaksi. Lasien ansiosta melu vähenee, energiaa säästyy ja pinnat pysyvät siistinä. Myös remonttivälit pitenevät, kun parvekkeen tai terassin pinnat eivät ole vaihtelevan sään armoilla.

Lasitusten avulla muunnat parvekkeesi tai terassisi sellaiseksi tilaksi, josta olet aina haaveillut: juhlien pitopaikaksi, harrastetilaksi, pikkupuutarhaksi, lukunurkaksi, etätoimistoksi…anna mielikuvituksesi lentää!

Tutustu parvekelasituksiin

Tutustu terassilasituksiin

Hyödynnä talven kampanjaetumme

Lasittamalla terassisi tai parvekkeesi saat enemmän tilaa elämäsi hetkiin ja voit säästää kotisi energiakustannuksissa. Valjasta siis kotisi täysi potentiaali ja hyödynnä talvikampanjaetumme. Kampanjaetuna tarjoamme kauniit ja käytännölliset Lumon Verhot -50% alennuksella talvikauden lasitustoimituksiin.

Lue kampanjasta lisää ja aloita lasituksen suunnittelu

Yli 40 vuoden kokemus ja yli miljoona asiakasta ympäri maailman

Meillä on kokemusta yli 40 vuoden ajalta ja yli miljoona tyytyväistä asiakasta ympäri maailman. Yhdistämme modernia suomalaista muotoilua ja laadukkaita materiaaleja. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme voidaksemme tarjota sinulle markkinoiden laadukkaimmat tuotteet ja sujuvimman käyttökokemuksen.

Valmistettu kotimaassa

Tuotteemme valmistetaan nykyaikaisissa ja tehokkaissa tuotantotiloissamme Kouvolassa. Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu vuosikymmenten kokemuksella vastaamaan nykyaikaisen rakentamisen vaatimuksia ja ylittämään asiakkaidemme odotukset. Vastuullisuus on meille tärkeää. Huomioimme toimintamme ympäristövaikutukset kaikilla toimintamme osa-alueilla.

Pelihetki Lumon lasiterassilla

Maksa parvekelasituksesi tai lasiterassisi Lumon Rahoituksella – nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Uusi parveke- tai terassilasitus tuo iloa vuosikymmeniksi. Mikset maksaisi hankintaasi edullisesti sopivissa kuukausierissä? Lumon Rahoituksella ostat joustavasti haluamasi parveke- tai terassilasituksen sinulle sopivalla kuukausisummalla. Rahoitusta haet haluamallesi tuotteelle tai palvelulle helposti verkosta, ajankohdasta riippumatta, yksin tai yhdessä.

Lue lisää rahoituksesta