Kauppakeskus Komppi, Ikaalinen

Päivämäärä: 
Perjantai, kesäkuu 9, 2023

 

Tervetuloa tapaamaan Lumonin lasitusasiantuntijaa perjantaina 9.6. klo 15-17 Ikaalisissa. Asiantuntijamme Antti Tölli (p. 050 348 5904) on paikalla tavattavissa ja kertomassa Lumonin terassi- ja parvekelasituksista sekä lasituksiin yhteensopivista kaihtimista. Samalla pääset keskustelemaan kotinne tai mökkinne lasitustarpeista. Voimme myös sopia ilmaisesta suunnittelukäynnistä paikan päällä.

Löydät meidät osoitteesta:

Kauppakeskus Komppi
Karhoistentie 3
39500 Ikaalinen

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin tästä. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella ja suunnitella toiveidenne mukaista lasitusta. Suunnittelukäynnillä asiantuntijamme tekee tarvittavat mittaukset ja saat myös arvion lasituksien kustannuksista.