Forssan messut

Päivämäärä: 
Lauantai, kesäkuu 10, 2023 - Sunnuntai, kesäkuu 11, 2023

 

Tervetuloa tapaamaan Lumonin lasitusasiantuntijaa lauantaina 10.6. klo 10-17 ja sunnuntaina 11.6. klo 10-16 Forssan kutomolle. Asiantuntijamme Juho Vanhala (p.040 540 7285) on messuilla tavattavissa ja kertomassa Lumonin terassi- ja parvekelasituksista sekä lasituksiin yhteensopivista kaihtimista. Samalla pääset keskustelemaan kotinne tai mökkinne lasitustarpeista. Voimme myös sopia ilmaisesta suunnittelukäynnistä paikan päällä.

Löydät meidät osoitteesta:

Kutomonkuja 2
30100 Forssa

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin tästä. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella ja suunnitella toiveidenne mukaista lasitusta. Suunnittelukäynnillä asiantuntijamme tekee tarvittavat mittaukset ja saat myös arvion lasituksien kustannuksista.