Ylöjärven markkinat, Kauppakeskus Elo

Päivämäärä: 
Lauantai, toukokuu 27, 2023

 

Tervetuloa tapaamaan Lumonin lasitusasiantuntijaa lauantaina 27.5. klo 9-15 Ylöjärven markkinoille Kauppakeskus Elolle. Asiantuntijamme Jaakko Kovanen (p.044 491 0422) on markkinoilla tavattavissa ja kertomassa Lumonin terassi- ja parvekelasituksista sekä lasituksiin yhteensopivista kaihtimista. Samalla pääset keskustelemaan kotinne tai mökkinne lasitustarpeista. Voimme myös sopia ilmaisesta suunnittelukäynnistä paikan päällä.

Löydät meidät osoitteesta:

Kauppakeskus Elo - piha
Elotie 1
33470 Ylöjärvi

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin tästä. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella ja suunnitella toiveidenne mukaista lasitusta. Suunnittelukäynnillä asiantuntijamme tekee tarvittavat mittaukset ja saat myös arvion lasituksien kustannuksista.