Lumon Vaasa toimipiste

Päivämäärä: 
Perjantai, toukokuu 26, 2023

 

Tervetuloa lasitusesittelyyn perjantaina 26.5. klo 12-18 Vaasassa. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua showroomimme Lumon parveke- ja terassilasituksiin sekä lasituksiin yhteensopiviin kaihtimiin. Asiantuntijamme Jussi Salmi (p.040 593 4653) on paikan päällä auttamassa sinua eteenpäin kotisi tai mökkisi lasitusprojektissa. Voimme myös sopia ilmaisesta suunnittelukäynnistä paikan päällä.

Grillimakkaraa tarjolla klo 12-14.

Löydät meidät osoitteesta:

Lumon Suomi Vaasa
Opistokatu 11

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin tästä. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella ja suunnitella toiveidenne mukaista lasitusta. Suunnittelukäynnillä asiantuntijamme tekee tarvittavat mittaukset ja saat myös arvion lasituksien kustannuksista.