K-Market Puulantori, Kangasniemi

Päivämäärä: 
Perjantai, toukokuu 26, 2023

 

Tervetuloa tapaamaan Lumonin lasitusasiantuntijaa perjantaina 26.5. klo 13-15 Kangasniemellä. Asiantuntijamme Mikko Kalteva (p.044 491 6592) on paikalla tavattavissa ja kertomassa Lumonin terassi- ja parvekelasituksista sekä lasituksiin yhteensopivista kaihtimista. Samalla pääset keskustelemaan kotinne tai mökkinne lasitustarpeista. Voimme myös sopia ilmaisesta suunnittelukäynnistä paikan päällä.

Löydät meidät osoitteesta:

K-Market Puulantori
Asematie 4
51200 Kangasniemi

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin tästä. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella ja suunnitella toiveidenne mukaista lasitusta. Suunnittelukäynnillä asiantuntijamme tekee tarvittavat mittaukset ja saat myös arvion lasituksien kustannuksista.