ABC Viitasaari

Päivämäärä: 
Perjantai, toukokuu 26, 2023

 

Tervetuloa tapaamaan Lumonin lasitusasiantuntijaa perjantaina 26.5. klo 12-18 Viitasaaren ABC:lle. Asiantuntijamme Tapio Mäkinen (p. 040 626 7756) on paikalla tavattavissa ja kertomassa Lumonin terassi- ja parvekelasituksista sekä lasituksiin yhteensopivista kaihtimista. Samalla pääset keskustelemaan kotinne tai mökkinne lasitustarpeista. Voimme myös sopia ilmaisesta suunnittelukäynnistä paikan päällä.

Löydät meidät osoitteesta:

ABC Viitasaari
Kokkosalmentie 7
44500 Viitasaari

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin tästä. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella ja suunnitella toiveidenne mukaista lasitusta. Suunnittelukäynnillä asiantuntijamme tekee tarvittavat mittaukset ja saat myös arvion lasituksien kustannuksista.