Valmiskohde-esittely, Muhos

Päivämäärä: 
Maanantai, maaliskuu 20, 2023

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin maanantaina 20.3. klo 15-16 Muhoksella. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua asiakkaallemme valmistuneeseen terassilasituskokonaisuuteen sekä keskustella asiantuntijamme kanssa lasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme Jaakko Illikainen (p. 040 632 9427) on paikan päällä auttamassa sinua eteenpäin lasitusprojektissasi.

Löydät meidät osoitteesta:

Pällintie 824
91500 Muhos

Lämpimästi tervetuloa!
 

Varaa maksuton suunnitteluaika
 

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.