Valmiskohde-esittely, Hollola

Päivämäärä: 
Torstai, maaliskuu 30, 2023

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin torstaina 30.3. klo 16-17 Hollolassa. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua asiakkaallemme valmistuneeseen terassilasituskokonaisuuteen sekä keskustella asiantuntijamme kanssa lasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme Mikko Vidgren (p. 040 195 9986) on paikan päällä auttamassa sinua eteenpäin lasitusprojektissasi.

Löydät meidät osoitteesta:

Aleksintie 5 B 8
15880 Hollola

Lämpimästi tervetuloa!
 

Varaa maksuton suunnitteluaika
 

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.