Lasitusesittely, Sale Utajärvi

Päivämäärä: 
Maanantai, maaliskuu 20, 2023

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin maanantaina 20.3. klo 13-14.30 Utajärvellä. Lasitusesittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua parveke- ja terassilasituksiin sekä Visor kaihtimiin. Pääset myös keskustelemaan asiantuntijamme kanssa lasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme Jaakko Illikainen (p. 040 632 9427) on paikan päällä ja auttaa sinua mielellään eteenpäin lasitusprojektissasi. 

Löydät meidät osoitteesta:

Sale Utajärvi
Koulutie 7
91600 Utajärvi

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.