Lasitusesittely, K-Market Tammela

Päivämäärä: 
Keskiviikko, maaliskuu 29, 2023

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin keskiviikkona 29.3. klo 15-17 Tammelassa. Lasitusesittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua parveke- ja terassilasituksiin sekä Visor kaihtimiin. Pääset myös keskustelemaan asiantuntijamme kanssa lasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme Juho Vanhala (p.040 540 7285) on paikan päällä ja auttaa sinua mielellään eteenpäin lasitusprojektissasi. 

Löydät meidät osoitteesta:

K-Market Tammela
Hakkapeliitantie 4
31300 Tammela

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.