Lasitusesittely, HalpaHalli Siilinjärvi

Päivämäärä: 
Torstai, maaliskuu 23, 2023

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin torstaina 23.3. klo 10-15 Siilinjärvellä. Lasitusesittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua parveke- ja terassilasituksiin sekä Visor kaihtimiin. Pääset myös keskustelemaan asiantuntijamme kanssa lasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme Simo Koskinen (p. 044 491 6424) on paikan päällä ja auttaa sinua mielellään eteenpäin lasitusprojektissasi. 

Löydät meidät osoitteesta:

HalpaHalli Siilinjärvi
Siilinkoskentie 1
71800 Siilinjärvi

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.