Lasitusesittely, Hämeenlinna

Päivämäärä: 
Keskiviikko, helmikuu 1, 2023

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin keskiviikkona 1.2. klo 16-17 Hämeenlinnassa. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua parveke- ja terassilasituksiin sekä keskustella asiantuntijamme kanssa lasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme Henry Harainen (p.040 663 4338) on paikan päällä auttamassa sinua eteenpäin lasitusprojektissasi.

Löydät meidät osoitteesta:

Pullerin kenttä
Parolantie 56
13130 Hämeenlinna

Lämpimästi tervetuloa!
 

Hyödynnä talven kampanjaetumme
 

Kampanjaetuna tarjoamme Visor parveke- ja terassikaihtimet -50% alennuksella talvikauden lasitustoimituksiin. Kampanja on voimassa 28.2.2023 asti. Lue lisää kampanjasta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.