Lasitusesittely, Palomäki, Lempäälä

Päivämäärä: 
Tiistai, tammikuu 31, 2023

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin tiistaina 31.1. klo 16-17.30 Lempäälässä. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua parveke- ja terassilasituksiin sekä keskustella asiantuntijamme kanssa lasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme Hanna Velin (p.044 361 4000) on paikan päällä auttamassa sinua eteenpäin lasitusprojektissasi.

Löydät meidät osoitteesta:

Palomäenraitin kääntöpaikka
Palomäki
37560 Lempäälä

Lämpimästi tervetuloa!

Hyödynnä talven kampanjaetumme

Kampanjaetuna tarjoamme Visor kaihtimet -50% alennuksella talvikauden lasitustoimituksiin. Kampanja on voimassa 28.2.2023 asti. Lue lisää kampanjasta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.