Lasitusesittely, Muhos

Päivämäärä: 
Maanantai, tammikuu 30, 2023

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin maanantaina 30.1. klo 15.30-17 Muhoksella. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua asiakkaallemme valmistuneeseen terassilasitukseen sekä keskustella asiantuntijamme kanssa lasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme Jaakko Illikainen (p.0406329427) on paikan päällä auttamassa sinua eteenpäin lasitusprojektissasi.

Löydät meidät osoitteesta:

Lehtoseläntie 102
91500 Muhos

Lämpimästi tervetuloa!

Hyödynnä talven kampanjaetumme

Kampanjaetuna tarjoamme Visor kaihtimet -50% alennuksella talvikauden lasitustoimituksiin. Kampanja on voimassa 31.1.2023 asti. Lue lisää kampanjasta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.