Lasitusesittely, K-Supermarket Westeri, Tampere

Päivämäärä: 
Perjantai, tammikuu 27, 2023

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin perjantaina 27.1. klo 12-17 Tampereella. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua parveke- ja terassilasituksiin sekä keskustella asiantuntijamme kanssa lasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme Sami Järvinen (p. 040 537 8435) ja Antti Tölli (p. 050 348 5904) ovat paikan päällä auttamassa sinua eteenpäin lasitusprojektissasi.

Löydät meidät osoitteesta:

K-Supermarket Westeri
Tesomankatu 4
33310 Tampere

Lämpimästi tervetuloa!

Hyödynnä talven kampanjaetumme

Kampanjaetuna tarjoamme Visor kaihtimet -50% alennuksella talvikauden lasitustoimituksiin. Kampanja on voimassa 31.1.2023 asti. Lue lisää kampanjasta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.