Valmiskohde-esittely, Kalajoki

Päivämäärä: 
Torstai, joulukuu 1, 2022

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin torstaina 1.12. klo 16-17 valmiskohde-esittelyyn Kalajoella. Esittelyssä pääset tutustumaan asiakkaalle valmistuneeseen Lumon terassilasituskokonaisuuteen. Asiantuntijamme Jouni Haaponiemi on paikan päällä ja sinulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi.

Löydät tämän upean kohteen osoitteesta:

Hietapolku 17, 85100 Kalajoki

Lämpimästi tervetuloa!

Hyödynnä talven kampanjaetumme

Kampanjaetuna tarjoamme Lumon Verhot -50% alennuksella talvikauden lasitustoimituksiin. Kampanja on voimassa 31.1.2023 asti. Lue lisää kampanjasta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.