Lasitusesittely, Kempele

Päivämäärä: 
Perjantai, marraskuu 25, 2022

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin perjantaina 25.11. klo 11-19 Kauppakeskus Zeppeliniin. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua parveke- ja terassilasituksiin sekä keskustella asiantuntijamme kanssa lasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme ovat paikan päällä auttamassa sinua eteenpäin lasitusprojektissasi.

Löydät meidät osoitteesta:

Kauppakeskus Zeppelin, Zeppeliinintie 1, 90450 Kempele
Prisman puoleisessa päädyssä käytävällä

Lämpimästi tervetuloa!

Hyödynnä talven kampanjaetumme

Kampanjaetuna tarjoamme Lumon Verhot -50% alennuksella talvikauden lasitustoimituksiin. Kampanja on voimassa 31.1.2023 asti. Lue lisää kampanjasta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.