Lasitus - ja verhoesittely, Kangasalan joulunavaus

Päivämäärä: 
Lauantai, marraskuu 26, 2022

 

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin ja Lumon Verhoihin lauantaina 26.11. klo 12-16 Kangasalan joulunavaukseen. Esittelyssä sinulla on mahdollisuus tutustua parveke- ja terassilasituksiin sekä auringonsuojaverhoihin. Paikan päällä pääset keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa lasitusten ja verhojen sopivuudesta kotiisi tai mökillesi sekä he auttavat sinua eteenpäin hankinnassa.

Löydät meidät osoitteesta:

Keskusaukio 2, Kangasala

Lämpimästi tervetuloa!

Hyödynnä talven kampanjaetumme

Kampanjaetuna tarjoamme Lumon Verhot -50% alennuksella talvikauden lasitustoimituksiin. Kampanja on voimassa 31.1.2023 asti. Lue lisää kampanjasta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan saat mahdollisuuden keskustella toiveidenne mukaisesta lasituksesta ja lasituksen mahdollisuudesta kotiinne. Lisäksi saat arvion lasituksien kustannuksista.