Valmiskohde-esittely, Hämeenlinna

Päivämäärä: 
Perjantai, syyskuu 23, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin perjantaina 23.9. klo 17.00-18.00 valmiskohde-esittelyyn Hämeenlinnassa. Esittelyssä pääset tutustumaan asiakkaalle valmistuneeseen Lumon terassilasituskokonaisuuteen. Asiantuntijamme Henry Harainen on paikan päällä ja sinulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Perille löydät osoitteella: Koskelotie 12, 13300 Hämeeenlinna.

Voita ilmainen lasitus kotiisi tai mökillesi! Nyt kannattaa edistää lasitushaaveita, sillä arvomme syys-lokakuun aikana lasitustarjouksen saaneiden tai lasituksen tilanneiden kesken ilmaisen parveke- tai terassilasituksen. Hyvitämme voittajalle lasituksen hinnan, aina 10 000 € asti. Lue lisää kampanjasta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.