Lasitusesittely, Raision toimipiste

Päivämäärä: 
Perjantai, syyskuu 30, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasitusmallistoon perjantaina 30.9. klo 14.00-17.00 Raision toimipisteelle. Esittelyssä pääset katsomaan ja kokeilemaan lasitustuotteitamme. Asiantuntijamme ovat paikan päällä ja sinulla on mahdollisuus keskustella heidän kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Perille löydät osoitteella: Kaislatie 4, 21200 Raisio.

Voita ilmainen lasitus kotiisi tai mökillesi! Nyt kannattaa edistää lasitushaaveita, sillä arvomme syys-lokakuun aikana lasitustarjouksen saaneiden tai lasituksen tilanneiden kesken ilmaisen parveke- tai terassilasituksen. Arvo max 10 000€. Lue lisää kampanjasta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.