Lasitusesittely, Nokia

Päivämäärä: 
Perjantai, syyskuu 23, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin perjantaina 23.9. klo 13.30-14.30 Nokialla. Asiantuntijamme Sami Järvinen on paikan päällä esittelyssä ja sinulla on mahdollisuus keskustella terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme auttaa sinua eteenpäin lasitusprojektissa. Löydät meidät osoitteesta: K-Market Harjuniitty. Sipiläntie 2, 37140 Nokia​.

Voita ilmainen lasitus kotiisi tai mökillesi! Nyt kannattaa edistää lasitushaaveita, sillä arvomme syys-lokakuun aikana lasitustarjouksen saaneiden tai lasituksen tilanneiden kesken ilmaisen parveke- tai terassilasituksen. Hyvitämme voittajalle lasituksen hinnan, aina 10 000 € asti. Lue lisää kampanjasta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.