Lasitusesittely, Naarajärvi

Päivämäärä: 
Perjantai, syyskuu 23, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin perjantaina 23.9. klo 13-15 Naarajärvellä!

Moilas myymälä-kahvila
Paakarinpolku 1
76850 Naarajärvi

Lasitusesittelyssä pääset keskustelemaan lasitusten mahdollisuuksista kotiisi tai mökillesi asiantuntijamme kanssa. Asiantuntijamme Ari Jauhiainen on paikan päällä esittelemässä tuotteita ja auttamassa sinua eteenpäin lasitusprojektissasi.

Lämpimästi tervetuloa!

Voita ilmainen lasitus kotiisi tai mökillesi!

Nyt on hyvä tilaisuus edistää lasitushaaveita, sillä arvomme syys-lokakuun aikana lasitustarjouksen saaneiden tai lasituksen tilanneiden kesken ilmaisen parveke- tai terassilasituksen. Hyvitämme voittajalle lasituksen hinnan, aina 10 000 € asti. Lue lisää kampanjasta.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Jos et tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelukäynnin oheisen linkin kautta tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelukäynti ei sido hankintaan, vaan antaa mahdollisuuden keskustella lasitustoiveistanne ammattilaisen kanssa ja saat arvion lasituksien kustannuksista.