Lasitusesittely Utajärvi

Päivämäärä: 
Perjantai, elokuu 12, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin perjantaina 12.8. klo 12.00-12.45 Utajärvellä. Asiantuntijamme Jaakko Illikainen on paikan päällä ja pääset keskustelemaan hänen kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Löydät perille osoitteella: Sale Utajärvi, Laitilantie 10, 91600 Utajärvi.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.