Lasitusesittely, Muhos

Päivämäärä: 
Perjantai, elokuu 12, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin perjantaina 12.8. klo 13.15-15.30 Muhoksella. Asiantuntijamme Jaakko Illikainen on paikan päällä ja pääset keskustelemaan hänen kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. 

Löydät meidät osoitteista:

Klo: 13.15 - 14.15 Muhoksen Tori
Klo: 14.45 - 15.30 Sale Päivärinne

Nyt on loistava aika edistää lasitushaaveita, sillä elokuun loppuun mennessä tilanneiden kesken arvomme ilmaisen Lumon Lasituksen. Hyvitämme ostoksesta max 10 000 €. Lue lisää arvonnasta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.