Lasitusesittely, Kokemäki

Päivämäärä: 
Keskiviikko, elokuu 10, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin keskiviikkona 10.8. klo 16.00-18.00 Kokemäen S-Marketille. Asiantuntijamme Maarit Rosnell on paikan päällä ja sinulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Perille löydät osoitteella: S-Market Kokemäki, Haapionkatu 14.

Nyt on loistava aika edistää lasitushaaveita, sillä elokuun loppuun mennessä tilanneiden kesken arvomme ilmaisen lasituksen. Hyvitämme ostoksesta max 10 000 €. Lue lisää arvonnasta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.