Lasitusesittely, Kaskinen

Päivämäärä: 
Maanantai, elokuu 15, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin maanantaina 15.8. klo 11.00-13.00 Kaskisen Torille. Asiantuntijamme Jussi Salmi on paikan päällä ja sinulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Perille löydät osoitteella: Kaskisen Tori, Raatihuoneenkatu 34.

Nyt on loistava aika edistää lasitushaaveita, sillä elokuun loppuun mennessä tilanneiden kesken arvomme ilmaisen lasituksen. Hyvitämme ostoksesta max 10 000 €. Lue lisää arvonnasta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.