Lasitusesittely, Kärsämäki

Päivämäärä: 
Torstai, elokuu 11, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin torstaina 11.8. klo 16.30-18.00 Kärsämäellä. Asiantuntijamme Jouni Haaponiemi on paikan päällä ja pääset keskustelemaan hänen kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella: Paakarin Pysäkki, Kärsämäki Teollisuustie 1, Kärsämäki.

Tarjoamme esittelyssä kävijöille pullakahvit.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.