Lasitusesittely, Harjavalta

Päivämäärä: 
Tiistai, elokuu 9, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin tiistaina 9.8. klo 16.00-18.00 K-Supermarket Myllyyn. Asiantuntijamme Maarit Rosnell on paikan päällä ja sinulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Perille löydät osoitteella: K-Supermarket Mylly, Harjavallankatu 12, Harjavalta

Nyt on loistava aika edistää lasitushaaveita, sillä elokuun loppuun mennessä tilanneiden kesken arvomme ilmaisen lasituksen. Hyvitämme ostoksesta max 10 000 €. Lue lisää arvonnasta.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.