Lasitusesittely, Oulainen

Päivämäärä: 
Torstai, heinäkuu 7, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin torstaina 7.7. klo 11.00-14.00 Oulaisissa. Asiantuntijamme Jouni Haaponiemi on paikan päällä ja sinulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella: K-Supermarket Oulainen, Oulaistenkatu 15-17, Oulainen.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.