Lasitusesittely, Kangasala

Päivämäärä: 
Torstai, kesäkuu 23, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin torstaina 23.6. klo 14.00-17.00 Kangasalan S-Marketiin. Asiantuntijamme Raikka Hakamäki on paikan päällä ja sinulla on mahdollisuus keskustella hänen kanssa terassi- ja parvekelasitusten sopivuudesta kotiisi tai mökillesi. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella: S-Market Kangasala. Puusepäntie 31, Kangasala.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.