Markkinat,Turenki

Päivämäärä: 
Lauantai, toukokuu 14, 2022

Tervetuloa tutustumaan Lumon lasituksiin lauantaina 14.5.2022 klo 11.00-15.00 Turengin markkinoille. Asiantuntijamme Hannal Velin on paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi.
Löydät perille osoitteella: Keskuskuja, 14200 Turenki.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.