Lasitusesittely, Tampere

Päivämäärä: 
Torstai, joulukuu 2, 2021

Tervetuloa tutustumaan lasitusmallistoomme torstaina 2.12. klo 15:00-17:00 K-Market Vuorekseen. Asiantuntijamme Matti Ylikoski sekä Kasperi Kuusisto ovat paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaavat vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttavat sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella: Kokinpellonrinne 2, 33870 Tampere

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.