Valmiskohde-esittely, Hyvinkää

Päivämäärä: 
Tiistai, marraskuu 30, 2021

Tervetuloa tutustumaan lasitusmallistoomme tiistaina 30.11. klo 16:00-17:00 valmiskohde-esittelyyn. Asiantuntijamme Veli-Pekka Simpanen on paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella: Koivurinteenkaari 11, 05440 Hyvinkää
 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.