Lasitusesittely, Jyväskylä

Päivämäärä: 
Perjantai, marraskuu 19, 2021 - Perjantai, joulukuu 31, 2021

Tervetuloa tutustumaan lasitusmallistoomme aikavälillä 19.11.- 31.12. jokaisena arkipäivänä klo 11-13 ja 16-18 Kauppakeskus Seppään. Asiantuntijamme ovat paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaavat vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella: Ahjokatu 3-5, 40320 Jyväskylä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.