Lasitusesittely, Tampere

Päivämäärä: 
Torstai, lokakuu 14, 2021

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen lasitusmallistoomme 14.10. klo 16:00-17:00. Asiantuntijamme Kasperi Kuusisto ja Matti Ylikoski ovat paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaavat vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttavat sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella: Korpikodinkatu, 33580 Tampere. (Esittely kadun päädyssä sijaitsevalla kääntöpaikalla)

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.