Toimistoesittely, Raisio

Päivämäärä: 
Torstai, syyskuu 16, 2021

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen lasitusmallistoomme 16.9. klo 14:00-18:00 toimistollemme Raisioon. Asiantuntijamme Tomi Kartano sekä Karim Sipari ovat paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaavat vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella: Kaislatie 4, 21200 Raisio

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.