Asuntomessut 2021, Lohja

Päivämäärä: 
Perjantai, heinäkuu 9, 2021 - Sunnuntai, elokuu 8, 2021

Lohjan Hiidensalmelle, alle tunnin ajomatkan päähän pääkaupunkiseudulta, sijoittuvilla Asuntomessuilla pääsee tutustumaan eri asumismuotoihin, sekä alueella toteutettuun ulkotaiteeseen. Järven rannalle rakennettu alue on suunniteltu pitäen silmällä kestävyysnäkökulmaa, sujuvaa arkea, sekä kokonaisvaltaista hyvää oloa. Messualueen teemoja ovat ympäristöystävällisyys sekä kohtaamiset, ja alue on tehty eri sukupolville ja eri elämäntilanteisiin sopivaksi. 

Tänäkin vuonna Lumonin terassi- ja parvekelasituksia löytyy useista messukohteista. Lisäksi löydät asiantuntijamme sekä esittelyterassin ulkonäyttelyalueelta Ua1.

Messut ovat avoinna 9.7.-8.8.2021 seuraavasti:
9.7. klo 13-18.
10.7.-8.8. klo 10-18.
Tervetuloa!

Lue lisää Lohjan asuntomessuista sivuiltamme:

ASUNTOMESSUT LOHJALLA 2021