Toimistoesittely, Lahti

Päivämäärä: 
Lauantai, kesäkuu 19, 2021

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen lasitusmallistoomme 19.6. klo 10:00-15:00 Lahden toimiston showroomiin. Asiantuntijamme Toffe Lindblom on paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Paikan päällä kahvitarjoilu! Perille löydät osoitteella: Jussilankatu 6, 15680 Lahti

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.