Lasitusesittely, Ylöjärvi

Päivämäärä: 
Torstai, toukokuu 6, 2021

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen lasitusmallistoomme 6.5. klo 15:00-17:00 Ylöjärven S-Marketille. Asiantuntijamme Kalle Suonpää on paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella: Lähdevainiontie 1, 33480 Ylöjärvi

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.