Lasitusesittely, Tampere

Päivämäärä: 
Tiistai, helmikuu 23, 2021

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen lasitusmallistoomme Tampereelle kahteen eri pisteeseen 23.2. klo 14:00-15:15 välisenä aikana. Asiantuntijamme Rami Khalifa sekä Matti Ylikoski ovat paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaavat vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttavat sinua alkuun lasitusprojektissasi. Löydät meidät osoitteista:

Klo 14:00–14:30 Hussankadun ja Raudikonkadun risteys, 33580 Tampere
Klo 14:45–15:15 Ilmattarenkadun ja Kiimakallionkadun risteys, 33580 Tampere

  

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.