Lasitusesittely, Sastamala

Päivämäärä: 
Perjantai, marraskuu 27, 2020

Tervetuloa tutustumaan Lumonin lasituksiin 27.11. klo 13:00-13:30 Vexve Areenan parkkipaikalle, sekä klo 14:00-17:00 S-Market Sastamalaan. Asiantuntijamme Antti Tölli sekä Valtteri Uimonen ovat paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaavat vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella Ratakatu 5, Sastamala (Vexve Areena), sekä Itsenäisyydentie 1, Sastamala ( S-Market Sastamala).

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.