Lasitusesittely, Joroinen

Päivämäärä: 
Perjantai, syyskuu 25, 2020

Tervetuloa tutustumaan Lumonin lasituksiin 25.9. klo 14:00-17:00 Joroisten Jari-Pekkaan. Asiantuntijamme Mika Kemppainen on paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella Joroistentie 5, Joroinen. Suunnittelukäynnin varanneille tarjoamme pullakahvit!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan tällä kertaa pääse tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta, voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu - ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaan, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.