Toripäivä, Raasepori

Päivämäärä: 
Lauantai, elokuu 3, 2019

 

Tervetuloa tutustumaan Lumonin lasituksiin lauantaina 3.8. klo 10:00 - 12:30 Raaseporiin Toripäiville.Toripäiviltä löydät esittelypisteemme Sandnäs kauppa ja kahvila luota. Asiantuntijamme Nora Mosander on paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella Sandnäsuddsvägen 372,10600 Raasepori.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan pääse tällä kertaa tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu- ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomaakkeen täältä tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaa, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.

PYYDÄ ILMAINEN SUUNNITTELU- JA KUSTANNUSARVIOKÄYNTI

LÖYDÄ LÄHIN ASIANTUNTIJA JA OTA YHTEYTTÄ