Toimistoesittely, Vaasa

Päivämäärä: 
Lauantai, elokuu 10, 2019

 

Tervetuloa tutustumaan Lumonin lasituksiin lauantaina 10.8. klo 10-14 toimistoesittelyyn Vaasan konttorillemme. Asiantuntijamme Tapio Mäkinen on paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin ja kaikkiin lasitustuotteisiimme. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella Opistokatu 11, 65100 Vaasa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan pääse tällä kertaa tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu- ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomaakkeen täältä tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaa, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.

PYYDÄ ILMAINEN SUUNNITTELU- JA KUSTANNUSARVIOKÄYNTI

LÖYDÄ LÄHIN ASIANTUNTIJA JA OTA YHTEYTTÄ