Kirkkonummipäivä, Kirkkonummi

Päivämäärä: 
Lauantai, elokuu 24, 2019

 

Tervetuloa tutustumaan Lumonin lasituksiin Kirkkonummipäivään lauantaina 24.8.2019. Myös Lumon on päivässä mukana ja osastollamme pääset kyselemään asiantuntijoiltamme lisää lasituksistamme. Asiantuntijamme osaavat vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KIRKKONUMMIPÄIVÄÄN!

Jos et kuitenkaan pääse tällä kertaa tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu- ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomaakkeen täältä tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaa, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.

PYYDÄ ILMAINEN SUNNITTELU- JA KUSTANNUSARVIOKÄYNTI

LÖYDÄ LÄHIN MYYJÄ JA OTA YHTEYTTÄ