Lasitusesittely, Terälahti

Päivämäärä: 
Perjantai, heinäkuu 5, 2019

 

Tervetuloa tutustumaan Lumonin lasituksiin perjantaina 5.7. klo 15-17 Terälahden Saleen. Asiantuntijamme Matti Ylikoski on paikan päällä esittelemässä lasitustuotteitamme. Esittelyssä pääset tutustumaan erilaisiin lasitusratkaisuihin. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. Perille löydät osoitteella Terälahdentie 1090, 34260 Terälahti.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan pääse tällä kertaa tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu- ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomaakkeen täältä tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaa, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.

Pyydä ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti

Löydä lähin asiantuntija ja ota yhteyttä