Terassilasiesittely, Nokia

Päivämäärä: 
Keskiviikko, kesäkuu 12, 2019

 

Tervetuloa tutustumaan Lumonin terassilasituksiin keskiviikkona 12.6. klo 18:00-18:30 Nokialla. Asiantuntijamme Valtteri Uimonen esittelee lasitustuotteitamme valmiissa kohteessa, jonka osoite on Otavankatu 13, 37140. Asiantuntijamme osaa vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan pääse tällä kertaa tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu- ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomaakkeen täältä tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaa, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.

Pyydä ilmainen suunnittelu- ja kustaanusarviokäynti

Löydä lähin myyjä ja ota yhteyttä