Terassilasiesittely, Kokkola

Päivämäärä: 
Torstai, kesäkuu 13, 2019

 

Tervetuloa tutustumaan Lumonin terassilasituksiin torstaina 13.6. klo 17-18 Kokkolaan. Asiantuntijamme esittelevät lasitustuotteitamme osoittessa Paapuurintie 16 a, Kokkola. Asiantuntijamme osaavat vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA TUTUSTUMAAN TUOTTEISIIMME!

Jos et kuitenkaan pääse tällä kertaa tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu- ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomaakkeen täältä tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaa, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.

PYYDÄ ILMAINEN SUUNNITTELU- JA KUSTANNUSARVIOKÄYNTI

LÖYDÄ LÄHIN MYYJÄ JA OTA YHTEYTTÄ