Kolin erämessut, Koli

Päivämäärä: 
Perjantai, kesäkuu 14, 2019 - Sunnuntai, kesäkuu 16, 2019

 

Tervetuloa tutustumaan Lumonin lasituksiin Kolin Erämessuille viikonloppuna 14.6. - 16.6.2019. Messut ovat jokaisena messupäivänä auki klo 10-17 ja messualueen osoite on Hiekkaniementie, 83960 Koli. Myös Lumon on mukana messuilla ja osastollamme pääset kyselemään asiantuntijoiltamme lisää lasituksistamme. Asiantuntijamme osaavat vastata kysymyksiisi lasituksiin liittyen ja auttaa sinua alkuun lasitusprojektissasi. 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ERÄMESSUILLE!

Jos et kuitenkaan pääse tällä kertaa tapahtumaamme, mutta olisit kiinnostunut lasituksien hankinnasta voit tutustua lasituksiimme varaamalla maksuttoman suunnittelu- ja kustannusarviokäynnin täyttämällä lomaakkeen täältä tai soittamalla numeroon 020 7403 200. Suunnittelu- ja kustannusarviokäynti ei sido hankintaa, vaan saat asiantuntijoiltamme tietoa teidän toiveitanne vastaavista lasituksista sekä arvion lasituksien kustannuksista.

Pyydä ilmainen sunnittelu- ja kustannusarviokäynnin

Löydä lähin myyjä ja ota yhteyttä